11.1.2009 Odottelemassa Irskilenkin alkua...

Huh huh kiirettä pitää. Kaikki lasten harrastukset pyörivät taas täysillä joulun jälkeen ja itselläkin pelejä ja harjoituksia riittämiin. Lisänä vielä tämän karvakorvan pentukoulu ja tietysti kotonakin harjoitellaan. Tässä kuva kun piiiitkän kärsivällisen harjoittelun jälkeen neiti osaa mennä maahan!!! Tosin sana ei ihan vielä ole hallussa mutta en tahtonut uskoa että meidän pystypylly ikinä laittaa sitä takapuoltaan vapaaehtoisesti maahan, mutta kyllä vaan. Jippiii. Tästä on hyvä jatkaa.

20.1.2009 Sindi taitava, hieno ja niin älykäs koira makaa

Sindin osaamislistaa: Tänne, seuraa (ihanasti silmiin katsoen), istu (jopa vähän voi jo liikkua), mennään ja kaikkea muuta esim. anna pusu ja etsi (lasten opettamia).

Reilu viikko sitten oltiin ekaa kertaa Irskilenkillä, joka tällä kertaa oli Tuusulassa. Sindi nautti metsässä juoksemisesta ja varsinkin ihanien isojen ja yhden pienenkin Irskin eli Masin kanssa juoksemisesta. Kiitos kaikille lenkkikavereille! Hienosti jaksoivat pienet Irskipennut ja samoin kaksi 11- vuotiasta ihmislastakin. Lopussa kun pennut eivät ihan jaksaneet samaan malliin isojen kanssa alkoivat painit joukon hännillä ja silloin unohtuivat koko muu ryhmä ja missä sitä oltiinkaan ja mentiinkään. Mutta suotakoot se pienille:)

Neidin hienot korvat alkoivat oikuttelemaan, kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy(: Piti sitten käydä Sarin luona vähän laittelemassa ja taas on korvat timmissä kunnossa. Nähtiin samalla hurmaavat Irskit Saara ja Veera.

20.1.2009 Seisontaharjoituksia

18.1.2009 Iltahali

Eilen käytiin toisella rokotuksella ja Sindi sai samalla käynnillä Rabies-rokotuksenkin, joten toivottavasti vähään aikaan ei tarvitse mennä eläinlääkäriin. Tällä kertaa rokotukset eivät tahtia haitanneet vaan ilta meni tavalliseen tapaan... Painoa muuten noin 9 kiloa.

Rita