2072121.jpg

18.11.2008 Oonhan söpö?

Vihdoinkin kotona!

Sindi on 26.9.2008 syntynyt Irlanninterrieri, virallisesti Devilish Boogie Woogie. Sindi asusteli elämänsä alkuviikot Tampereella  Anskun hyvässä hoidossa, emänsä Tessan ja kuuden sisaruksen kanssa. Myöhemmin seuraan liittyi vielä iäkäs koirasetä Taro.

Sunnuntaina 16.11.2008 haettiin piiiiiitkän odotuksen jälkeen pentu kotiin. Mukaan saatiin kunnon ohjeet ja tarvikkeet, joten matkaan oli hyvä lähteä. Vakaa aikomus oli pitää pentu autossa lattialla, mutta.... eihän sitä voinut sinne yksin jättää. Alkuriehunnan ja pienen vikinän jälkeen matka Helsinkiin jatkui unten mailla. Voiko paremmin yhteinen matka alkaa? Varauduttu oli oksennuksiin ja vaikka mihin.

Kotona sitten kelpasi tutustua pirteänä uusiin paikkoihin. Ja Irskimäisen reippaasti se sitten tehtiinkin tallustelemalla häntä pystyssä paikasta toiseen ja huoneesta toiseen. Tuli heti testattua kodin koirakestävyys. Sindiä viehätti kodin ihanat karvamatot yhtä paljon kuin meitäkin. Eli matot saivat sellaista kyytiä, että rullattiin suosiolla odottamaan aikaa jolloin ehkä saavat olla rauhassa:)

Ensimmäinen yö meni odotettua paremmmin. Sindille on rajattu tila eteisestä, käytävältä ja keittiöstä, tarkoituksena sitten yksinollessa pitää se tällä alueella. Turvallisempaa sekä koiralle että kodille. Nukuin patjalla aidan toisella puolella ja yöllä vikinään herättyäni laitoin käden raosta toiselle puolelle ja siihenhän se tyttönen taas rauhoittui nukkumaan. Eli ei tarvinnut kertaakaan nousta yöllä ja se oli siis tarkoituskin.

Maanantaina käytiin sitten ulkonakin. Aamulla pakkasesta rapsakka ruoho vähän arvelutti, mutta reippaana koirana ei se kauan häirinnyt. Muuten on totuteltu kaikki perheenjäsenet koiraan ja tietysti se meihin. Aamulla lähtivät lapset kouluun ja mies töihin ja muutenkin elämä ja harrastukset jatkuvat kuin ennenkin, nyt vain mukana uusi perheenjäsen joka pitää aina huomioida. Naskalihampaat ovat tulleet tutuiksi kaikille ja miten voikaan tuollainen reipas Irskipentu olla sylikoira! Mieluiten se nukkuisi sylissä ja  leluillakin voisi aivan hyvin leikkiä sylissä! Ruoka on maittanut ja tarpeilla on käyty sanomalehdillä, parketilla, matolla ja ulkona. Tämä lista siis yleisyysjärjestyksessä.

Eilen sain sen verran aikaiseksi että spostailin Sindille melko varman pentukoulupaikan koirakoulu Visioon (varmistusta vailla)! Eli pian kuullaan koska päästään kouluun.

Jatkamme Sindin kanssa lomailua loppuviikon kunnes alkaa varsinainen arki. Kuukauden päästä koittaa onneksi lasten ansaittu joululoma.

Rita ja Sindi (nukkuu sylissä)

2072114.jpg

17.11.2008 Tämäkö uusi koiraharrastus?

2072117.jpg

18.11.2008 Sindi unisena

2072123.jpg

16.11.2008 Ruoka maittaa uudessa kodissa