Heissan!

Tänään on jännä päivä! Ulkona sataa lunta ja unien jälkeen on aika mennä testaamaan mitä Sindi tästä ilmiöstä pitää???Ja illalla mennään pentukouluun!!! Niiiin näin pienestä se alkaa ja ihan hyvä luulenpa niin.

Ollaan aloiteltu tietoisesti "tänne" kutsun harjoittelua ja hyvinhän se jo sujuu kunhan muistaa ettei huuda sanaa kun neiti touhuaa muita tärkeämpiä juttuja. Ja kotaktiharjoituksia tehdään jo ruuanannossa jne. Kyllä se siitä lähtee...

Mutta ne hampaat... on vieläkin niiin terävät.

Muuten päivään kuuluu kaikenmoisia pentujuttuja: ihmetellään ulkomaailmaa, kuunnellaan veden lorinoita, nukutaan, nautitaan sylissäolosta,  riehutaan niin että rätisee ja paukkuu ja kaikkea muuta mukavaa ja valillä kyllä meidän muiden mielestä vähemmänkin mukavaa.

Boorikselle ja muille sisaruksille terkkuja! Meilläkin neiti uiskenteli vesikupissa vaikkei onneksi saanutkaan sitä ympäri. Laitettiin tähän isoon keraamiseen kuppiin sisälle pienempi keraaminen kuppi, joten säästytään nyt enemmiltä roiskeilta ja märiltä tassuilta. Ulkona sitä saa kuitenkin lätäköissä hassutella tarpeeksi, ainakin täällä Helsingin säässä. Vaikkakin ulos kun katsoo niin tänään päästäänkin lumileikkeihin. Heräisiköhän se unikeko jo uloslähtöön?

20.11.2008 Rita ja Sindi (nukkuu omalla paikallaan!)