2107631.jpg

30.11.2008 Koko koira saatu kuvaan!

2107598.jpg

Miltei koko koira kuvassa.

Niin se viikko hurahti ja paljon on ehtinyt tapahtua. Viikko on harjoiteltu yksin olemista ja hyvin se on mennytkin. Lapsilla tosin on ollut poikkeuksellisen lyhyitä päiviä, joten pisin yksinoloaika taisi olla viitisen tuntia. Hauska olisi nähdä mitä Sindi päivällä puuhailee vai käyttäneekö neiti rauhan hyväkseen ja nukkuu? Tuhoja ei kuitenkaan ole päivisin tapahtunut joten nätisti täällä touhutaan. Joskin esim. se viikko sitten uusi hieno rengaslelu on täysin tuhottu (sisukset revitty ulos ja samoin vinku) ja kenkälaatikostakaan ei ole kuin riekaleet jäljellä.

2107592.jpg

Sylikoira ja lempi- sylilammas

Pentukoulussa opittiin taas paljon uutta ja saatiin kehujakin viikon harjoittelusta!!! Nyt on uudet harjoitukset menossa ja vanhojakin muistellaan.

Viikon aikana ollaan tavattu loputkin pihan koirat ja vähän muitakin ja hienostihan Sindi käyttäytyy. Kaikki eivät kyllä suostu riehautumaan Sindin pentumaiselle menolle, Sindin pienoiseksi harmiksi.

Tänään vietettiin kotona 10- vuotisynttäreitä, joten Sindi sai ihmetellä vierailijoita. Tosin eihän vieraissa mitään ihmettelemistä. Kaikkiahan piti maistella enemmin tai vähemmin. Tosin esimerkiksi sukat saavat olla jo rauhassa jalassa, samoin enin pureminen ehkäpä saatu aisoihin.

2107630.jpg

Päiväunilla

Lumikuvat jäivät harmiksi ottamatta koska viikolla ei valoisaan aikaan oltu kotona ja nyt ovat lumet sulaneet, mutta jotain sisäkuvia on sentään räpsitty.

2107626.jpg

Kivoja pehmoleluja! Huom! Ei ole enää, tai siis on muttei enää alimmissa lokeroisssa.