2073736.jpg

18.11.2008 Profiilikuva (eikö olekin leijonaa tässä tytössä?)

Näin voisi sanoa kun alkoi ulkoilut näillä koiranilmoilla. Sindiä ei  ilma haitannut ja sehän on hyvä sillä säällä kuin säällä se on jatkossakin ulkoiltava. Taisivat liikkuvat lehdet tehdä homman vieläkin kiinnostavammaksi. Illalla jo mietin onko meillä sekoitus leijonanpentua (naama), kania (liikkuminen ulkona), kissaa (sylissä nukkuminen, niinkuin nytkin unet jatkuvat autuaasti tässä sylissä) ja joku osa sitten koiraa?

Eilen kävimme Santerin pesistreenien jälkeen Mustissa ja Mirrissä ruokaostoksille ja tarttuipa sieltä mukaa pari Kong-lelua ja ihana Dog Force lelu, johon Sindi tykästyi heti. Pehmeä rengas on tehty napakasta kankaasta josta hampaat menevät vaivoin läpi ja mukana vielä hihnakin josta on mukava napata kiinni. Kongit eivät ainakaan ilman herkkuja innostaneet yhtään, ehkä toisessa se naruosa:(Yök, Ilmeisesti muovinen haju ei oikein ole neidille mieleen.

2073738.jpg

18.11.2008 Tämä on uusi lempilelu

Kokeiltiin eilen herkun piilotusta nyrkkiin ja sen pyytämistä tassulla ja ei voi kuin todeta että meillä onkin nopsaan oppiva koira. Olen sitten ylpeä! Tänään opetetaan Sindille  lasten kanssa aarteenpiilotusta...huomenna kuuluu miten sujui. Aamulla tein ekan aktivointilelun tyhjästä muropaketista ihan vaan testiksi ensi viikon yksinoloa ajatellen.

Pihalla ollaan tutustuttu jo liki kaikkiin naapureihin ja vähän vierailtu naapurin eteisessäkin eli eipä me turhia arkailla.

2073731.jpg

18.11.2008 No ovathan ne istutukset vähän nuhjuisia

2073733.jpg

19.11.2008 Uudet kujeet mielessä...