Viikko taas hurahti ja  taas on koettu paljon uutta!

2154050.jpg

15.12.2008 Karvainen vessapaperinnoutaja

Viikonloppuna kävimme tutustumassa ostoskeskukseen, tultiin linja-autolla kotiin kahdestikin ja käytiin vähän kaupoissa shoppailemassa ja varmaan jotain muutakin mitä nyt ei enää muista...Joten paljon uusia asioita pienelle koiralle.

Madotus meni hyvin kun murskasin tabletin ruuan joukkoon niin eihän Sindi huomannut koko lääkettä. Käytiin Mustissa ja Mirrissä puntarilla ennen madotusta ja reilut kuusi kiloa se meidän pikkuinen jo painoi (11 vko)! Samalla ostettiin kevythäkki automatkoille ja nyt alkuun tutustutaan  myös kotona siihen. Maanataina sitten eka rokotuskäynti....

. 2153970.jpg

15.12.2008 Sindi ja Sindiltä kielletty pehmo uudessa häkissä (kiellä ja kuvaa nyt sitten samaan aikaan).

Sunnuntaina harjoiteltiin autoilua takana häkissä matkustamista ja hyvinhän se sujui pienen alkuvikinän jälkeen. Matkan kruunasi kun perillä tavattiin sattumalta Iines-irski ja sai telmiä vapaana uuden koirakamun kanssa. Jos vaikka seuraavalla Tuusulan reissulla tavattaisiin Masi- velikin. Vähän on mennyt tähänasti menot ristiin. Ensi sunnuntaina taasen pakentointitalkoissa Tuusulan aikaan, joten ehkä ensi vuonna paremmalla onnella.

Perjantaina Ansku kävi tuunaamassa Sindin korvat. Eihän se Sindin mielestä mikään huippuhomma ollut mutta minkäs teet... Hyvin on vielä korvat kondiksessa ja hienot on.

2154042.jpg

15.12.2008 Sindi, karvainen koira istuu.

Viikonloppuna ihmisväki kävi Voittaja- näyttelyssä katsastamassa miltä aikuiset Irskit näyttävätkään. Ja hienojahan ne varsinkin puolisisko Armi, joka voitti junioriluokan! Hyvä Armi ja Saara! Ps. Ansku löydettiin se suka! Ja Sindi rakastaa sillä harjaamista.

Joululahjatohinoita ja joulujuhlia on alkuviikko täynnä. Sindillekin on yksi jos toinen paketti odottamssa. Saakohan koiraneiti eniten lahjoja perheestä?

2153964.jpg

15.12.2008 Tässä vielä Sindin sivukuva